Monte Rosa 2001

Monte Rosa 10-17.2.2001

Alppihiihtoseura suoritti tänä vuonna perinteisen alppimatkansa italian monte rosaan 10-17.2.2001. monte rosa sijaitsee dolomiiteillä aostan laaksossa. Matkan järjestäjänä oli mikko suomen you travel oy.. hyvä toimisto, alppihiihtoseura suosittelee toimistoa kaikille. matkalle osallistuivat seuraavat seuran jäsenet: ståbe, kimi, toro, seima, tupolev ja hana.

ilmat suosivat seuran matkaa. lunta oli paljon ja aurinko paistoi täysin pilvettömältä taivaalta koko viikon. vain puuterilumi oli niukassa. seuran puheenjohtaja Ståbe loukkasi kaatuessaan nilkkansa hurjassa vauhdissa uusilla karvereillaan, mutta vamma ei juurikaan vaikeuttanut alppikanuunan menoa. osa jäseniä vieraili myös legendaarisessa alangan off-piste alueella. alueelta löytyi koskematonta seinää ja muinaismuistoja mieleen tuonut
kanahäkkihissi, kannattaa käydä tutustumassa, sekä kabiinihissi 1960- luvulta.´hotelli dufourin puolihoitopaketti tarjosi runsaita kulinaarisia nautintoja seuran jäsenille lähes kolme tuntia joka ilta. nautinnon jälkeen maistui yömyssy ja uni mainiosti.

pj. Tuomas Komi