Val-d’Isère 2015

Seuran vuosi matka 2015

Seuran vuosimatka Alpeille tehtiin viikolla 6 ( 31.1-7.2.2016 ) Ranskaan, niin sanottuun alppihiihdon mekkaan ja syntyseuduille

legendaariseen Val d´Isereen. Hotellina oli La Laillessa sijaitseva La Toviere, oppaana viehättävä Sari Argillender ja järjestävänä matkatoimistona You Travel. Matkalle osallistuvat seuraavat seuran jäsenet yhteensä 11 henkilöä:

Tuomas
Kimmo
Mikko
Heikki
Snapsi
Tomi
Masa
Antti
Lassi
Tapsa, ja
Seima

Säät vaihtelivat, oli vähä kaikkea: Aurinkoista, pilvistä, puolipilvistä, lumisadetta ja sumua eli kaikki mausteet mitä Alpeilta löytyy. Lumisateen myötä osa porukkaa pääsi pöllyttämään kauan odottamaansa puuterilunta. Aiheesta on kuvia You Travelin nettisivuilla. Alue oli varsin laaja ja rinteet hyvässä kunnossa. Käytiin Bellevarden patoa ihastelemassa ja nauttimassa laadukkaat pizzat Bellevarden kylässä. Solaisen rinnealueen puolella maisemat olivat huikeat. Ilman lämpötila oli tällä kertaa suhteellisen kylmä vaihdellen miinus viiden ja miinus seitsemäntoista asteen välillä.

Ruoka hotellissa oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hotelli oli hyvä ja se sijaitsi hyvin lähellä hissejä ja alastulorinteet olivat aivan lähellä. Illallisella Seima esitti seuran jäsenille ja muille illallisvieraille muutaman varsin erikoisen ns.asennon nauttia illallista. Asennoista lienee seuran jäsenillä olevan kuvamateriaalia. Muutama seuran jäsen joutui pitämään jostain syistä myös ns.kalsaripäivän (nimiä ei mainita).

Seuran jäsenet olivat matkaan tyytyväisiä ja saapuivat Helsinki-Vantaa-lentoasemalle rentoutuneina ja päät uusia kokemuksia taas täynnä.

Kauden 2016 matkankohde päätetään viimeistään toukokuun 2015 aikana.

Terveisin,
Ståbe
Tuomas Komi
Seuran puheenjohtaja