Madonna Di Campiglio 2014

Madonna Di Campiglio 2014

Teksti: Seura teki vuosimatkan Italian Dolomiittien Madonna Di Campiglioon. Karua, kaunista ja osittain metsäistä Italian vuoristomaisemaa silmän kantamattomiin. Maisema oli joltain osin Suomen Lapin tapaista, ei niin korkeaa mutta kuitenkin kaunista vuoren seinämää.

Matkalle osallistui tällä kertaa 12 seuramme jäsentä. Myös Ajelutiimin Kalleman Engelbergistä vieraili Madonnassa. Matkalaiset yllättyivät erityisesti alueen laajasta hiihtoalueesta. Hotelli Milanon sijainti oli erinomainen ja sen ruoka oli erittäin hyvää ja täytti 100 %:sti matkalaisten kulinaariset odotukset. Hissit ja paluureitit kylään sijaitsivat vain muutaman askeleen päässä hotellista. Osa porukasta pääsi myös pöllyttelemään puuteria läheisessä kylässä, jonne seura ja matkanjärjestäjä STS Alppimatkat tekivät yhteisen päivämatkan bussilla. Puuterissa venähti yhden seuran jäsenen sormi, mutta se ei menoa kuitenkaan haitannut. Puuppolan suksitehtaan suksia oli myös matkalla mukana ja ne olivat hyviä laskea, totesivat ne seuramme jäsenet jotka laskivat ko. suksilla. Puuppolan suksitehtailija ei ollut itse matkalla mukana tällä kertaa. Ilmat olivat kaikkea mahdollista: aurinkoa, pilvipoutaa, lumisadetta ja puolipilvistä, mutta enimmäkseen aurinkoista.

Kantaseuran Suomen Alppihiihtoseuran ns. alajaokset ovat: Ajelutiimi ja Puuppolan Suksi. Puuppolan Suksi toimii yhtenä seuran jäsenten tarvitsemien suksien valmistajana.

Terveisin

Ståbe

Tuomas Komi
Seuran puheenjohtaja
Suomen Alppihiihtoseura